foto

Jamie Renée Smith

  • nar. 10.4.1987 (32 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 10 Rules for Sleeping Around
2012 Jak chutná láska (TV film)
2000 Up, Up, and Away! (TV film)
VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Žít (TV film)
1998 Novodobí Robinsoni
Rhapsody in Bloom
1997 Bezzubí (TV film)
Rozpoutané peklo
1996 Kouzelné zrcadlo
Kouzelné zrcadlo 2: Kachní hra
Kukuřičné děti: Zjevení
Ringer
1995 Půlnoční samuraj
1994 Krvavý hon (TV film)
Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
Someone She Knows (TV film)

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Kouzlo úplňku (S01E07)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Znovu se sejdeme (S05E04)
2010 Tráva (TV seriál)
Něco za něco (S06E06)
Bumerang (S06E05)
Blaženost (S06E04)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V kleci (S06E12)
2008 Žralok (TV seriál)
One Hit Wonder (S02E15)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bezhlavý v nádrži (S04E04)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Přežijí jen silní jedinci (S07E17)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Hanukkah Story (S06E10)
The Wedding (S05E22)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
Fran's Roots (S04E19)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace