foto

Heidi Swedberg

  • nar. 3.3.1966 (54 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Moving Alan
2002 Na křídlech vážky
2000 75 Degrees in July
1999 Dítě evoluce (TV film)
Galaxy Quest
1998 Dennis postrach okolí znovu zasahuje
1997 Kozy, kozy, kozičky
Los (TV film)
Parking Lot Story, A
1996 Intimní detaily
Mrazivé rovnice (TV film)
1995 The Party Favor
1994 Father and Scout (TV film)
Zóna soumraku (TV film)
1991 Žhavé výstřely
1990 Policajt ze školky
To je ale teplo!
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 V nepřátelském poli

TV seriály

2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Hidden Truths (S02E07)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vítězství či prohra (S03E04)
Pohotovost (TV seriál)
Teorie chaosu (S09E01)
Vězení (S08E22)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Betrayal (S09E08)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Invitations (S07E22)
The Wait Out (S07E21)
The Wig Master (S07E18)
další epizody (9)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
The Secret Code (S07E07)
další epizody (7)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
Cold Turkey (S02E09)
Jimmy's Girl (S02E05)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zisk a ztráta (S02E18)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
The Smelly Car (S04E21)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
The Virgin (S04E10)
The Opera (S04E09)
další epizody (9)
1990 thirtysomething (TV seriál)
The Guilty Party (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky