foto

Michael Reilly Burke

  • nar. 27.6.1964 (54 let)
    Marin Couty, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michael Reilly Burke je 178 cm vysoký americký herec. Roku 1982 úspěšně dokončil vzdělání na střední katolické škole ve svém rodišti. Poprvé se objevil v seriálu Star Trek: Nová generace. Je ženatý s herečkou Kayren Butler, se kterou vychovává dvě děti. Svatba měli v roce 2008.

Mezi jeho nejznámější filmovou roli patří sériový vrah Ted Bundy, kterého si zahrál ve stejnojmenném filmu v roce 2002. Podílel se také na filmech The collector (2009) nebo Mars útočí! (1996). Michael je ale především seriálový herec a objevuje se většinou v kriminálních seriálech, např. Kriminálka Las Vegas, Castle na zabití apod. Zahrál si také v několika seriálových pokračováních Star Treku.

Michael Reilly Burke žije se svou rodinou v Los Angeles v Kalifornii.

didas

Herecká filmografie

Filmy

2018 Monster Party
Slender Man
2017 Here Now
2015 My All American
Paradise Pictures (TV film)
2014 Big Bad City, The
2009 The Collector
2007 Company Man (TV film)
The Cure (TV film)
2006 Death of a President
2005 Outside a Dream
2004 NYPD 2069 (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
2002 Ted Bundy
2001 Octopus 2
1998 Netvor (TV film)
1997 Childhood Sweetheart? (TV film)
1996 Bermudský trojúhelník (TV film)
Love Always
Mars útočí!
1995 Terror in the Shadows (TV film)
1994 Foreign Student

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Diggin' Up Dirt (S02E12)
Supergirl (TV seriál)
Not Kansas (S03E21)
2017 Training Day (TV seriál)
Teherángeles (E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Poslední šance (S03E16)
Vražedná práva (TV seriál)
I Love Her (S04E05)
2016 Shameless (TV seriál)
Refugees (S06E05)
#AbortionRules (S06E02)
2015 Code Black (TV seriál)
The Son Rises (S01E09)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Give 'Til It Hurts (E08)
Kravaťáci (TV seriál)
Compensation (S05E02)
Pomsta (TV seriál) - a.z.
Exposure (S04E19) - a.z.
Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Drugs Actually (S05E11)
South Side Rules (S05E10)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kovbojská soutěž (S11E09)
2013 Vegas (TV seriál)
Hollywood Ending (E17)
Little Fish (E16)
From This Day Forward (E12)
další epizody (4)
Status: Nežádoucí (TV seriál) - herec, a.z.
Bitter Pill (S07E09) - a.z.
Nature of the Beast (S07E08)
2012 Vegas (TV seriál)
Estinto (E10)
The Real Thing (E06)
(Il)Legitimate (E04)
další epizody (5)
Pomsta (TV seriál)
Zúčtování (S01E22)
Žal (S01E21)
Rozhřešení (S01E19)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Zúčtování (S02E16)
Upíří deníky (TV seriál)
Memorial (S04E02)
Growing Pains (S04E01)
2010 Private Practice (TV seriál)
Eyes Wide Open (S03E19)
Pulling the Plug (S03E18)
Triangles (S03E17)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Útočiště (S06E05)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Útok ze zálohy (S01E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zatlučeno (S06E07)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Žralok (TV seriál)
Strange Bedfellows (S01E21)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S06E12)
Day 6: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S06E11)
Day 6: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S06E08)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Hirodinové (S01E05)
Lincoln Heights (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt ve veřejném zájmu (S05E05)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Věc cti (S03E07)
Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
Západní křídlo (TV seriál)
La Palabra (S06E18)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
O.C. (TV seriál)
The Links (S01E16)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Výheň (S04E07)
Doma (S04E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokrevní linie (S04E23)
JAG (TV seriál)
Muž na mostě (S10E09)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Když hradba povolí (S01E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
First Years (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nejasná zpráva (S07E05)
2000 Čarodějky (TV seriál)
Město zlomených srdcí (S02E10)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
To nemůžeš nikdy vědět (S02E09)
1997 Advokáti (TV seriál)
Orleans (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Země 2 (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zisk a ztráta (S02E18)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vpád 2/2 (S07E01)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1975 Close to Home (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace