foto

Danny Leiner

  • nar. 13.5.1961
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 18.10.2018 (57 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Balls Out: Garyho výzva
2005 Začít úplně jinak
2004 Zahulíme, uvidíme
2000 Hele vole, kde mám káru?
1996 Layin' Low
1992 Time Expired

TV seriály

2011 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Třecí plochy (S02E07)
2010 Backwash (TV seriál)
Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Krůček od úspěchu (S01E07)
Kancl (TV seriál)
WUPHF.com (S07E09)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Out on a Limb (S02E11)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Go Fish (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
Utrpení ženatého muže (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Mladíček na útěku (S02E09)
2000 Opposite Sex (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Máme elán (E09)
Správná pětka (TV seriál)
The Declaration of Co-Dependence (S06E13)
1999 Akce (TV seriál)
Strangers with Candy (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
1997 Austin Stories (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)

Dokumentární

1997 Flashback (TV film)