foto

Michelle DeFraites

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All the Creatures Were Stirring
2017 The Student
2016 Casa Vita (TV film)
2015 City Bus
Projekt minulost
2014 Dej mi své dítě
Osud mé dcery (TV film)
2013 Bloodline (TV film)
2012 Jahodové léto (TV film)
2010 Pregnancy Pact (TV film)

TV seriály

2017 The Quad (TV seriál)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
iWitness (S02E09)
2013 Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Sadie Hawkins (S04E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední striptýz (S08E22)
2012 Stevie TV (TV seriál)
2011 Dr. House (TV seriál)
Poslední pokušení (S07E19)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
1998 Movie Surfers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace