foto

Shae D'lyn

  • nar. 24.11.1962 (57 let)
    Abilene, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Nowhere Inn
2018 Můžete mi kdy odpustit?
2017 Tooth and Nail
2016 Café society
2013 Život mé sestry
2012 Motelové pokoje
Super Zeroes
2006 (Ne)šťastně až na věky
2003 Replay
2002 Ant
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas
Convict 762
1996 364 Girls a Year
1995 Awake to Danger (TV film)
Tajnosti (TV film)
1994 Zásah
1993 Duch Niagary (TV film)
The American Clock (TV film)

TV seriály

2017 Terapeutka (TV seriál)
Neverland (E09)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Tetování (S05E12)
2015 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pot Luck (S05E01)
2014 Alpha House (TV seriál)
In the Saddle (S01E11)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Norský král (S05E05)
Co řekl Ježíš (S05E03)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
With a Little Help from My Friend (S05E02)
The End of the Innocence: Part 2 (S04E24)
The End of the Innocence: Part 1 (S04E23)
další epizody (8)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Boxing Dharma (S04E09)
Charma Loves Greb (S04E08)
Mad Secretaries and Englishmen (S04E07)
další epizody (21)
1999 Dharma & Greg (TV seriál)
Looking for the Goodbars (S03E12)
Lawyers, Beer and Money (S03E11)
Thanksgiving Until It Hurts (S03E10)
další epizody (24)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Are You Ready for Some Football? (S02E12)
The House That Dharma Built (S02E11)
Yes, We Have No Bananas (or Anything Else for That Matter) (S02E10)
další epizody (21)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Haus Arrest (S01E12)
Instant Dharma (S01E11)
The First Thanksgiving (S01E10)
další epizody (11)
1994 Ellen (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mayhem (S04E17)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 A Nice Guy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky