foto

Eli Goree

  • nar. Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barva vítězství
2015 Christmas Truce (TV film)
2014 Godzilla
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
DNR (S04E09)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Leviathan (S01E13)
Last Refuge (S01E12)
2014 The 100 (TV seriál)
Inclement Weather (S02E02)
Earth Kills (S01E03)
Earth Skills (S01E02)
další epizody (4)
2013 Motiv (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Born-Again Identity (S07E17)
2010 Pure Pwnage (TV seriál)
2009 Hon (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2006 North/South (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace