foto

László Gálffi

  • nar. 16.11.1952 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bílý Bůh
Další život mého otce
2013 Tünet
2010 Oda az igazság
2008 Nyugalom
2007 Örkény lexikon (TV film)
2006 Férfiakt
2005 Ebéd (TV film)
2003 Autobus přijel
2001 A csodálatos mandarin
Opuštěný
Szivárvány harcosa, A (TV film)
1999 6:3
Sluneční jas
1998 Vášeň
1997 Pisztácia (TV film)
1996 Csajok
Pótvizsga (TV film)
1994 Feltámadás Makucskán (TV film)
Így írtok ti (TV film)
1993 Anna filmje
Vigyázók
1992 István király (TV film)
Na krásném modrém Dunaji
1991 Bůh kráčí pozpátku
Júdea helytartója (TV film)
1990 Poslední loď
1989 A kis cukrászda (TV film)
Horoskop Ježíše Krista
Levelek a zárdából (TV film)
1988 Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1986 Dráma a vadászaton
Hajnali párbeszéd (TV film)
Nóra (TV film)
1985 A tanítónő (TV film)
Plukovník Redl
1984 Caligula helytartója (TV film)
Egy fiú börönddel (TV film)
Hamlet, dán királyfi (TV film)
Torta az égen (TV film)
1983 Jobova vzpoura
1982 Anna
Requiem
1981 Inspektor Beck v Budapešti
Nyitott ház (TV film)
Tyranovo srdce anebo Boccaccio v Uhrách
1980 IV. Henrik király (TV film)
Kdo tady hovoří o lásce?
Két történet a félmúltból
1979 Cseresznyéskert (TV film)
1978 A Danton-ügy (TV film)
Elektrický šok
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
Saroküzlet (TV film)
1977 Bovári úr (TV film)
Gabi (TV film)
Kézről kézre (TV film)
Pokušení
1976 A Molitor ház (TV film)
A kenguru
1975 Az Elnökasszony (TV film)
Historie několika prvních lásek (TV film)

TV seriály

2011 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (5)
2006 Régimódi történet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Gályarabok (E05)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)
Hogyan alakul a művész (E03)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1978 Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace