foto

László Gálffi

  • nar. 16.11.1952 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bílý Bůh
Další život mého otce
2010 Oda az igazság
2008 Nyugalom
2007 Örkény lexikon (TV film)
2006 Férfiakt
2005 Ebéd (TV film)
2003 Autobus přijel
2001 A csodálatos mandarin
Opuštěný
Szivárvány harcosa, A (TV film)
1999 Sluneční jas
6:3
1998 Vášeň
1997 Pisztácia (TV film)
1996 Csajok
1994 Feltámadás Makucskán (TV film)
Így írtok ti (TV film)
1993 Anna filmje
Vigyázók
1992 István király (TV film)
Na krásném modrém Dunaji
1991 Bůh kráčí pozpátku
Júdea helytartója (TV film)
1990 Poslední loď
1989 Horoskop Ježíše Krista
1988 Lumpáciusz Vagabundusz (TV film)
1986 Dráma a vadászaton
Hajnali párbeszéd (TV film)
Nóra (TV film)
1985 Plukovník Redl
1984 Caligula helytartója (TV film)
Egy fiú börönddel (TV film)
Torta az égen (TV film)
1983 Hamlet (TV film)
Jobova vzpoura
1982 Anna
Requiem
1981 Inspektor Beck v Budapešti
Tyranovo srdce anebo Boccaccio v Uhrách
1980 IV. Henrik király (TV film)
Kdo tady hovoří o lásce?
Két történet a félmúltból
1979 Cseresznyéskert (TV film)
1978 A Danton-ügy (TV film)
Elektrický šok
1977 Gabi (TV film)
Pokušení
1976 Kenguru, A

TV seriály

2011 Társas játék (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (5)
2006 Régimódi történet (TV seriál)
1983 Richard Wagner (TV seriál)
1982 Liszt Ferenc (TV seriál)
Gályarabok (E05)
A náluk hatalmasabb Isten (E04)
Hogyan alakul a művész (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace