foto

Petr Polák

  • nar. 27.12.1978 (41 let)
    Konice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Babovřesky 3
2014 Babovřesky 2
2013 Babovřesky
2004 Milenci a vrazi

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Krásné světlo (E01)
2019 Šeptej Nahá Stín (TV seriál)
Praise the sun (E06)
Jde se stavět klec (E02)
Specialisté (TV seriál)
Nastavený čas (S04E17)
2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
2014 Cesty domů (TV seriál)
Co s námi bude? (S04E31)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Zabiju tě! (S09E36)
2013 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Velká derniéra (S09E18)
Černá komedie (S09E17)
Sladká včelička (S09E16)
další epizody (4)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Jako v ráji (E10)
Nový vítr (E08)
Noční telefonát (E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky