foto

Eva Maria Bauer

  • nar. 27.10.1923
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 17.5.2006 (82 let)
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Růže mezi trním (TV film)
2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
Vera - Sicilská láska (TV film)
2001 Der Held an meiner Seite (TV film)
Ich schenk dir meinen Mann 2 (TV film)
Modrý pták (TV film)
Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
2000 Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Zwei Männer am Herd (TV film)
1998 Am liebsten Marlene (TV film)
1996 Kommissar Klefisch - Vorbei ist vorbei (TV film)
1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
Kommissar Klefisch - Klefischs schwerster Fall (TV film)
Pokušení (TV film)
1993 Die Skrupellosen - Hörigkeit des Herzens (TV film)
1992 Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
1991 Kommissar Klefisch - Dienstvergehen (TV film)
1989 Seine beste Rolle (TV film)
1987 Die vertagte Hochzeitsnacht (divadelní záznam)
1986 Preis der Feigheit (TV film)
1984 Die Violette Mütze oder Morgen sind wir endlich reich ...! (TV film)
1983 Das Traumschiff - Geschäftliches/Kolumbus und Kabeljau/Der Hund (TV film)
1981 Im Morgenwind (TV film)
1979 Erste Polka, Die
1976 Kein Abend wie jeder andere (TV film)
1973 Desaster (TV film)
Ein besserer Herr (TV film)
Tatort - Platzverweis für Trimmel (TV film)
1971 Krach im Hinterhaus (TV film)
Täter auf der Spur - Tod am Steuer, Dem (TV film)
1964 Wilhelmsburger Freitag (TV film)
1961 Jack Mortimer (TV film)

TV seriály

2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Stadt, Land, Mord (S03E02)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Král ze St. Pauli (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Air Albatros (TV seriál)
1993 Clara (TV seriál)
Große Bellheim, Der (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Transplantation (S03E23)
Ein Mädchen in Angst (S03E19)
další epizody (7)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Udos Konflikt (S03E10)
Der Quacksalber (S03E06)
další epizody (19)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
Nackte Tatsache (S02E11)
Die Heimkehr (S02E10)
další epizody (10)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
další epizody (8)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Der Kunstfehler (S01E10)
Der Dieb (S01E09)
další epizody (10)
1984 Helga und die Nordlichter (TV seriál)
Tiere und Menschen (TV seriál)
1983 Uta (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
Timm Thaler (TV seriál)
1978 Onkel Bräsig (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Die Stadt im Tal (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Eine geschiedene Frau (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
1961 Heinz Erhardt Festival (TV seriál)
1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)
Wer nicht hören will, muß fernsehen... (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 Hamburger Extrablätter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace