foto

David Fynn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Král ze Soho
2012 Deviation
2010 Přestupný rok

TV seriály

2015 Banana (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2014 Neranditelní (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2013 Big Bad World (TV seriál)
Mayday (TV seriál)
2012 Parents (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Zahrada kostí (S02E04)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
Life's Too Short (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Pandorica se otevírá (S05E12)
2008 The Inbetweeners (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace