Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Britský břitký sitcom Life‘s Too Short, jejímž hlavním hrdinou je Warwick Davis, zobrazuje hrdinův "normální" život . Warwick provozuje agenturu pro hledání práce pro lidi malého vzrůstu, jako je on sám, a nejen proto si valnou část práce přenechá. Sekundují mu Ricky Gervais a Stephen Merchant, kteří seriál zároveň režírovali. (JackieBliz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

První díl byla jen taková rozehřivačka, kde celkem pobavil Liam Neeson a hodně scéna Warwicka kdy leze do domu ke svý ex dírou pro psy a vyjednává, že on se podílel na hypotéce o trošku vcí než ten pes a ten si do domu chodí kdy se mu zamene.. . No to asi takhle to nevyzní vtipně, ale to je fuk, já se směju. Ovšem druhej díl tam už lítaly humorový bomby jak svině. Johnny Depp jako arogantní namyšlenec je špičkovej, ale vrcholný byly návrhy Warwickovy sekretářky, jak vydělat love + dialogy ohledně diáře, to jsem smíchy vychcal vanilkový žužu. Třetí díl mě zhuntoval už ve druhý minutě a dvacátý sekundě, brutal humor vygradoval v závěru s Helen, kdy trpajslík zažíval doslova výsostné ponížení jeho super ega. Čtvrtý díl jasně oapnovala sekretářka, to je fakt ligová masérka. A už vím proč se ženy ve společnosti trpalísků cítí klidně, protože ženský na nic podstanýho nedosáhnou. Pátý díl trošku zklámání oproti druhýmu byl jako Shadwellovi komentáře, za to šestej díl, opět vzala do rukou sekretářka a akcí s pračkou to nehorázně vyhrábla a závěr se nese v duchu nejtrapnější párty co sem kdy viděl, tady se opravdu hranice trapnosti posouvaj vejš přímo před očima. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Gervais a Marchant prišli s ďalším mockumentom - tentokrát hojne využívajúcom prvky , ktoré boli použité v Extras a s ústrednou postavou trpaslíka Warwicka Davisa. Seriál je opäť raz konzistentný a plný drobných vtipov na hranici trápnosti a škodoradosti. Celé sa to nesie v tragickom tóne odľahčenom o skutočné Warwickové zážitky, takže aj my ako diváci máme možnosť nahliadnúť do života komunity malých ľudí a tiež hercov. Gervais si tu tentokrát strihol samého seba a bohužiaľ tým potvrdzuje jednu dôležitú vec a to , že bol vždy ťahúňom svojich filmov aj seriálov. Davis je síce výborný herec ale chýba mu silnejšia charakterová črta ako len to že je malý. Takto hrá vlastne Davida Brenta - lenže ako vieme David Brent bol iba jeden. Je to síce nadpriemerný seriál využívajúci silný autorský rukopis dvojice Marchant a Gervais ale ten kto má napozerané všetky ich veci, musel čakať niečo viacej. Predošlé veci chytali za srdce, toto len vzbudilo úsmev na tvári. Aj to je niečo, ale na tým takéhoto formátu je to predsa len málo. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Kdo žral Extras, bude žrát i Warwicka.... je to úplně stejnej lůzr, i když v tomhle případě ten největší lůzr z celého showbizu. Cameo role jako vždy potěší a Warwickovy ksichty nikdy neomrzí ! Přidejte k tomu dementního a neschopného účetního, který se nikdy nezapomene vysmát trpajzlíkovi přímo do obličeje za to, jak moc je v prdeli a máte klasickou komedii o cizim neštěstí, které máme všichni tak rádi :) ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Výborný ironický jakoby-dokument, kde Warwick dokazuje, že se umí smát sám sobě. Nakouknutí do světa trpaslíků se vším všudy. Dosud jsem o těchto lidech moc nepřemýšlela a proto je to zajímavé. A vložky u Rickyho a Stephena v kanclu jsou dokonalé. Ricky tam vypadá jako úplně normální chlap, až moc normální:) Návštěvy slavných herců jsou hafo vtipný:)) Nejvíc se mi asi líbí, že si tu ze sebe všichni dělají srandu a předvádí se v tom nejčernějším možném světle, úžasná sebe-ironie. Mám ráda tuhle "real" tvorbu. PS: Mrkněte na Willow, docela pěkná pohádka:) ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

Když jsem si pustila první díl, aniž bych věděla co to vlastně je, jestli je to teda dokument nebo co to je, tak mi málem vypadly oči z důlků :D Chci říct, že Office ani Extras jsem neviděla a možná proto mi přijde trpasličí život Warwicka Davise mimořádně povedený. trailer ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Nápad na fiktivní dokument vznikl během natáčení seriálu Komparz (od r. 2005), ve kterém si v 9. epizodě 2. série zahrál i Warwick Davis. Davis vyprávěl Gervaisovi a Merchantovi historky ze svého života, např. jak si při nakupování v supermarketu musí pomáhat mopem nebo jak se ho lidé chtějí dotknout pro štěstí. Gervais s Merchantem v nich viděli obrovský komediální potenciál. (lehkoživka)
  • Warwick Davis vlastní agenturu pro herce malého vzrůstu i ve svém skutečném životě. (lehkoživka)
  • Název Life's Too Short vymyslel Warwick Davis. (lehkoživka)

Reklama

Reklama