foto

Marcin Bosak

  • nar. 9.9.1979 (40 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mistrz
2019 Klecha
Polityka
2018 Zábava, zábava
2017 Přes kosti mrtvých
Stanisław Kaczor - Batowski: Wejście strzelców Józefa Piłsudskiego do Kielc
2012 Piotrek trzynastego 2: Skórza Twarz
2011 80 milionů
Prosto z nieba
V temnotě
2010 Ciacho
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
Jánošík - Pravdivá historie
2008 Malá velká láska
2006 Tylko mnie kochaj
2005 Kavárna na rozcestí
2004 Šrámy
2003 Motór

TV seriály

2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Szóstka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
W rytmie serca (TV seriál)
Jak z obrazka (S05E05)
2018 1983 (TV seriál)
Mayday (E07)
Následky (E04)
Systém (E03)
další epizody (4)
Drogi wolności (TV seriál)
Oberwanie chmury (E05)
Grzechy młodości (E01)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
Bez strachu (S05E08)
další epizody (9)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Gracze. Epilog (E13)
Coś się kończy (E12)
Planty o świcie (E11)
další epizody (9)
Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złote jabłko (S18E01)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
Uwikłani (TV seriál)
Maciej – podwójny wyrok (E05)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Komisarz Alex (TV seriál)
Przekręt (S06E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
Głęboka woda (TV seriál)
Kryzys (S02E05)
Podrzutek (S02E02)
Czas honoru (TV seriál)
Sąd leśny (S06E08)
Dzieci wojny (S06E06)
Starzy znajomi (S06E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Napad (S10E02)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (11)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (6)
Nowa (TV seriál)
Pożegnanie (E13)
Prawdziwa miłość (E12)
Nowe życie (E11)
další epizody (13)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (8)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2007 Ekipa (TV seriál)
Remanent (E14)
Cena życia (E13)
Powołanie (E12)
další epizody (10)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
další epizody (5)
Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
Pitbull (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Pilot Prchal (E03)
Operacja Mur (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky