foto

Demosthenes Chrysan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trouble
2016 Americká reportérka
Behind the Mirror
2013 Muž na míru
Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
1999 Airboss IV: The X Factor

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Artful Dodge (S03E16)
2017 Sneaky Pete (TV seriál)
Coyote Is Always Hungry (S01E06)
Sam (S01E05)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: The Blade's Path (S04E05)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
In Lies the Truth (E08)
The Wild West (E06)
další epizody (7)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Kidnaps Gretchen! (S02E04)
Orange Is the New Black (TV seriál)
It Sounded Nicer in My Head (S04E07)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Scorched Earth (E08)
M.I.A. (E05)
Černá listina (TV seriál)
Zal Bin Hasaan č.31 (S03E07)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Imigranti (S04E22)
2012 Strach (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Grandmentor (S06E13)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Anastázie (S01E04)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rodiny (S05E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace