foto

Lenka Stolařová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Detektiv Down
Klauni
2011 Vůně kávy (TV film)
2009 Ženy mého muže
2008 Děti noci

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Odrazit se ode dna (S02E18)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Sanitka 2 (TV seriál)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Další Valšík na scéně (S03E68)
Dovolíš mi odejít? (S03E67)
Nikdo mě nemá rád (S03E66)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace