foto

Anne Suarez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Le Poids des mensonges (TV film)
Marlon
2016 Amis publics
Rappelle-toi (TV film)
2015 Boomerang
Hlavu vzhůru!
2012 Fauves, Les (TV film)
Les Seigneurs
Nevěrníci
2011 Brassens, la mauvaise réputation (TV film)
Polisse
2010 Tête de Turc
2009 Évasion, L' (TV film)
2007 L'Affaire Ben Barka (TV film)
Moliere
2006 Lettres de la mer rouge (TV film)
2005 Kaktus
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Voyageur sans bagage, Le (TV film)
2003 Kotlety
Můj učitel Ibrahim
Un grain de beauté
2002 Adolphe
Ruy Blas (TV film)

TV seriály

2019 Zone Blanche (TV seriál)
Stín a kořist (S02E08)
Jako pes (S02E07)
Útočiště (S02E06)
další epizody (7)
2018 Zlato (TV seriál)
Duel (S02E08)
Explosion (S02E07)
Représailles (S02E06)
další epizody (8)
Caïn (TV seriál)
Jardin secret (S06E03)
Témoin aveugle (S06E01)
2017 Zone Blanche (TV seriál)
Konec je teprve začátek (S01E08)
Tajemství za oknem (S01E07)
Temní hrdinové (S01E06)
další epizody (7)
Zlato (TV seriál)
Pour une poignée de métal (S01E08)
Pikolet (S01E07)
Garrota di program (S01E06)
další epizody (8)
Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Obsession (S05E08)
další epizody (10)
2015 Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn - partie 2 (S03E08)
Le fils de Caïn (S03E07)
2014 Caïn (TV seriál)
Caïn et Abel - Partie 2 (S02E04)
Caïn et Abel - Partie 1 (S02E03)
Ornella (S02E02)
další epizody (4)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Otages (S01E07)
Dans la peau (S01E06)
další epizody (7)
2010 Maison des Rocheville, La (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Remanence (S01E11)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky