foto

Frédéric Pellegeay

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Láska na první boj
Pan Bezchybný
2010 De l'encre (TV film)
2009 Louis XV, le soleil noir (TV film)
2008 Coluche, l'histoire d'un mec
Corbeaux, Les (TV film)
2007 Notable donc coupable (TV film)
2004 Sémaphore
Strážce majáku
Vše o orgasmu
2003 Promlčení
Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Kodex
2001 Aliénés, Les
Mauvais genres
Morsures de l'aube, Les
Yamakasi
2000 Exit
Extraterrestre, L'
Gaïa
Mamirolle
Piège en haute sphère (TV film)
1999 Clara qui êtes aux cieux
1998 Ça ne se refuse pas
Soeur porteuse (TV film)
1997 Silence de Rak, Le
1995 Facteur VIII (TV film)
Žena v noci (TV film)
1993 Méprises multiples
1992 Tout ou presque (TV film)
1991 Marie la louve (TV film)
1989 Olympe de nos amours (TV film)

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Caïn (TV seriál)
2010 Případy v cizině (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Vénus & Apollon (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace