foto

Frédéric Pellegeay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Láska na první boj
Pan Bezchybný
2010 De l'encre (TV film)
2009 Louis XV, le soleil noir (TV film)
2008 Coluche, příběh jednoho chlápka
Corbeaux, Les (TV film)
2007 Notable donc coupable (TV film)
2004 Strážce majáku
Sémaphore
Vše o orgasmu
2003 Promlčení
Train de 16h19, Le (TV film)
2002 Kodex
2001 Aliénés, Les
Les morsures de l'aube
Mauvais genres
Yamakasi
2000 Exit
Gaïa
L'extraterrestre
Mamirolle
Piège en haute sphère (TV film)
1999 Clara qui êtes aux cieux
1998 Soeur porteuse (TV film)
Ça ne se refuse pas
1997 Silence de Rak, Le
1995 Facteur VIII (TV film)
Žena v noci (TV film)
1993 Méprises multiples
1992 Tout ou presque (TV film)
1991 Marie la louve (TV film)
1989 Olympe de nos amours (TV film)

TV seriály

2017 Umění zločinu (TV seriál)
Galantní vražda - 2. část (S01E04)
Galantní vražda - 1. část (S01E03)
Caïn (TV seriál)
La peau de Caïn partie 2 (S05E10)
La peau de Caïn partie 1 (S05E09)
Western (S05E07)
další epizody (9)
2016 Caïn (TV seriál)
La traversée (S04E10)
Le grand saut (S04E09)
L'étoile filante (S04E08)
další epizody (10)
2015 Caïn (TV seriál)
Le fils de Caïn - partie 2 (S03E08)
Le fils de Caïn (S03E07)
Bijoux de famille (S03E06)
další epizody (8)
2014 Caïn (TV seriál)
Dieu, Caïn, etc... (S02E08)
Duels (S02E07)
Mauvais garçon (S02E06)
další epizody (8)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Otages (S01E07)
Dans la peau (S01E06)
další epizody (8)
2011 Paradise kemp (TV seriál)
La Grande Invasion (S03E02)
2010 Případy v cizině (TV seriál)
2009 Vénus & Apollon (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Fanatique (S03E05)
2004 Le proc (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Portrait d'un tueur (S07E01)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky