foto

David Hayward

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Future Lies
2015 Union Furnace
2014 Falcon Song
2013 Grey Sheep
2009 An American Journalist
2003 Letuška 1. třídy
1999 Love American Style (TV film)
1994 Osudné setkání (TV film)
1993 A Case for Murder (TV film)
1991 Poprvé (TV film)
Zkázonosná Eva
Zlaté prokletí
1989 Velkofilm
1988 Pitevní stůl (TV film)
1986 Northstar (TV film)
1985 Love on the Run (TV film)
1983 Vražedné území
1981 Fallen Angel (TV film)
The Legend of the Lone Ranger
1980 Delusion
Georgia Peaches, The (TV film)
1979 11th Victim (TV film)
Fast Charlie... the Moonbeam Rider
Van Nuys Blvd.
1978 Who'll Save Our Children? (TV film)
1977 Hazing, The
Little Ladies of the Night (TV film)
Red Alert (TV film)
1976 Sežráni zaživa
1975 Nashville
1973 Time to Run

TV seriály

2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Pay It Forward (S08E19)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Teorie chaosu (S09E01)
2000 JAG (TV seriál)
Havárie (S06E04)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Klany (S03E17)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Lincoln (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

1990 Hollywood Mavericks - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace