foto

Valérie Steffen

  • nar. 31.12.1963 (55 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chacun sa vie
2007 Christian
Mužská srdce 2
Tombé d'une étoile
2005 Kavalkáda
Tête haute, La (TV film)
2003 Francouz
2002 Blanche - královna zbojníků
2001 Gamer
1999 Gólová výměna (TV film)
1995 Daisy et Mona
1993 Lásky bez lásky
1991 Prý jsme manželé (TV film)
1990 Vězení - Není čas na spravedlnost
1989 Šance pro všechny
1988 Travestie, La
1987 Brute, La
Samotář
1986 Banditi nebe
Cent francs l'amour
Prunelle Blues
1985 Mistři gagu
1983 Un dimanche de flic

TV seriály

2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Predátoři (S17E03)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2001 Tel père, telle flic (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Les b.R.A.V. (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace