foto

Al Matthews

  • nar. 21.11.1942
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 22.9.2018 (75 let)
    Alicante, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Price of Death
1997 Pátý element
Strážci Apokalypsy (TV film)
Zítřek nikdy neumírá
1995 Soul Survivors (TV film)
1988 American Roulette
Bouřlivé pondělí
1987 Out of Order
1986 Vetřelci
Šílená Amerika
1985 Obrana říše
1983 Funny Money
Superman 3
1982 Smrtící síla
1981 Omen 3: Poslední střetnutí
Ragtime
1980 Hra s diamanty
1979 Amíci
1977 Bad Loser
1976 Butterfly Ball, The

TV seriály

1996 Ellington (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Případ Ojuka (S05E09)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 NFL Monday Night Football (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1956 The NFL on CBS (TV pořad)