foto

John Paesano

  • nar. 1977
    Birmingham, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Tesla
2018 Labyrint: Vražedná léčba
2017 All Eyez on Me
Stejně tak jiný jako já
Šťastná hvězda
2016 Mozek v plamenech
Téměř dokonalé Vánoce
2015 Labyrint: Zkoušky ohněm
My All American
2014 Dragons: Dawn of the Dragon Racers
Labyrint: Útěk
Na vítězné vlně
2012 Hirokin
2011 Doba ledová: Mamutí Vánoce
S.W.A.T.: Pod palbou
Správná odpověď
2010 Superman/Batman: Apokalypsa
2009 Nuclear
Rukojmí
2008 A zase jedna Popelka
2007 Ben 10: Tajemství Omnitrixu
2002 BaBYlonSká vĚŽ
Unstable Minds

TV seriály

2020 Diavoli (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Penny Dreadful: Město andělů (TV seriál)
Santa Muerte (E01)
Truth Be Told (TV seriál)
All That Was Lost (E08)
Live Thru This (E07)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Not Buried, Planted (E06)
Graveyard Love (E05)
No Cross, No Crown (E04)
další epizody (6)
Charmed (TV seriál)
Things to Do in Seattle When You're Dead (S02E02)
Safe Space (S02E01)
2018 Salvation (TV seriál)
Zdrávas Maria (S02E12)
Den oslav (S02E11)
Vězňi (S02E10)
další epizody (12)
Daredevil (TV seriál)
Nový ubrousek (S03E13)
Naposledy (S03E12)
Setkání (S03E11)
další epizody (13)
Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
King of Dragons: Part 2 (S06E13)
King of Dragons: Part 1 (S06E12)
Guardians of Vanaheim (S06E11)
další epizody (13)
2017 Marvel's The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (8)
Salvation (TV seriál)
Spiknutí proti Americe (S01E13)
Pelyňkové proroctví (S01E12)
Všechno nebo nic (S01E11)
další epizody (13)
Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
Sins of the Past (S05E13)
Searching for Oswald... And Chicken (S05E12)
Snuffnut (S05E11)
další epizody (26)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Svědomí (E11)
Osobní záležitost (E10)
Druhý vzkříšený (E09)
další epizody (11)
Daredevil (TV seriál)
Zima v Hell's Kitchen (S02E13)
Tma na konci tunelu (S02E12)
.380 (S02E11)
další epizody (13)
Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
Defenders of the Wing, Part 1 (S03E13)
Last Auction Heroes (S03E12)
Family on the Edge (S03E11)
další epizody (26)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
Ti, které jsme opustili (S01E12)
Stezka spravedlivých (S01E11)
další epizody (13)
Jak vycvičit draky: Závod na hřeben (TV seriál)
Total Nightmare (S01E13)
The Next Big Sting (S01E12)
Have Dragon Will Travel, Part 2 (S01E11)
další epizody (13)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Jak vycvičit draky (TV seriál)
Zpátky z vyhnanství (S02E20)
Vyhnanství (S02E19)
Bim! Bam! Bum! (S02E18)
další epizody (9)
2013 Jak vycvičit draky (TV seriál)
Skrill nikdy neumírá, 2. část (S02E11)
Skrill nikdy neumírá, 1. část (S02E10)
Pozor, Zipák (S02E09)
další epizody (18)
2012 Jak vycvičit draky (TV seriál)
Thórův hněv (S01E13)
Blponiáda (S01E12)
Tajemná Heather, 2. část (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2015 The Phoenix Incident
2009 Cambodia: The Virginity Trade
2001 Carving Out Our Name