Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film pojednává o životě slavného rapera Tupaca Amaru Shakura, který se i přes těžké rány osudu stal doslova rapovou legendou a zanechal po sobě obrovský odkaz, který i v současnosti stále rezonuje a hýbe dnešním světem. Film tak zachycuje Tupacovo dětství, dále jeho rychlý úspěch a rivalitu v hudebním průmyslu a v neposlední řadě i jeho tragickou smrt. Ale především je to příběh muže a básníka, který chtěl žít jako anděl i navzdory tomu, že jeho život byl obestřen mnoha démony. (Makaveli92)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (28)

Dudackoo 

všechny recenze uživatele

Film o 2pacovi. Je to pre mna legenda rapovej hudby a tento film z mojho pohladu nemal chybu.Skvele zahrané, skvele obsadené, hudba to bez debaty (odporucam pozriet na 5.1). Túto vyše dvojhodinovu jazdu som si užil aj napriek tomu že mi vela faktov o jeho živote boli zname už vopred.Tak isto ako film o Biggiem dostal odomna plne hodnotenie tak aj All Eyez on Me berie 5*. Legends are gonna live forever. ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Všichni, co posloucháme hip-hop a rap, bychom měli vědět, že Tupac Shakur byl revolucionářem a průkopníkem rapu v 90. letech. Stihl toho fakt mraky do svejch nedožitejch 26 let, takže se před nim hluboce klanim. Tupac mě tu bavil, ale film o něm mi nepřinesl moc užitku a nových faktů. Třeba například oproti Notorious byl slabší, ačkoliv ho Demetrius ztvárnil reálně. Díky filmu jsem si rád zavzpomínal na střední školu, kdy jsem ještě nosil široký kalhoty Makaveli s portrétem 2Paca na nohavici. Bohužel mi ale nesedlo provedení filmu. Na jeho tour/koncertech mi neladila hudba spolu s kamerou a střihem. Prostě to nemělo JUICE, takže mi to bylo všechno tak nějak šumák.. Filmu by rozhodně prospělo, kdyby ho režíroval George Tillman Jr.. ()

Reklama

Panther49 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle se nepovedlo. Ve dvou hodinách dát celej Pacovo příběh je nemožný, scénář lítá od jednoho k druhýmu, je tam spousta nesmyslů, nejvíc mě bavila muzika, za kterou ale filmaři nemůžou... Čekal sem podobnou kvalitu jako u Notoriouse nebo SOC, ale té se tahle slátanina ani trochu nepřibližuje. Pac by si zasloužil skvělej film, tak snad někdy jindy, kdy se toho zhostí lidi, který nebudou chtít znásilňovat odkaz legendy. RIP. ()

petrsponar 

všechny recenze uživatele

Ano kurva!!2pac, film o velké Legendě která toho za svůj krátký život stihla ale tolik..film All Eyez on Me nese ducha Tupaca během celého filmu..aspon já jsem to tak cítil.. Demetrius Shipp Jr./Tupac Shakur byl velice skvělý měl charizma fakt jsem věřil že to je skutečný Tupac..hudba skvělá hity od Tupaca co neomrzí..to jsou však velké plusy..má to i své mínusy tak třeba hodně málo prostoru Jamal Woolard/Notorious B.I.G ..první polovina byla právě i uspěchaná. a byla i taková bez nádechu a to byla škoda bylo tam spousta nejasností...ale od půlky filmu se to rozjelo a šlapalo jak mělo....a to byla záchrana..celkem je to i zklamání..velké zklamání čekal jsem mnohem víc od tohodle filmu hlavně když to je o takovéto legendě...i poto dávám zbytečných 6.9/7z10. R.I.P. TUPAC AMARU SHAKUR.... 4 hvězdy za skvělí výkon co předvedl Demetrius Shipp Jr.Jakožto opravdu velký fanoušek Tupaca o kterém toho vím všechno je toho tady dost špatně.. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Najslabšie spracovanie oproti iným filmom o raperoch. Všetko je na priemernej úrovni a zaostáva to hlavne v emočnej stránke. Často film pôsobí lacno a nemá ani jednu údernú scénu. Koniec pôsobil chladne a to mali v rukách veľmi silnú vec ktorá mohla zachrániť dojem. Ako diváka a fanúšika ma All Eyez on Me nevedelo vtiahnúť a jedine čo fakt vyšlo bolo obsadenie hlavnej postavy. Tá podoba je neuveriteľná. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Film nesie názov po najúspešnejšom albume Tupaca Shakura „All Eyez on Me“, z ktorého sa predalo cez 9 miliónov kópií. Celý album bol napísaný za menej ako mesiac. (ČSFD)
  • Film se v USA promítal 16. června, tedy na Tupacovi narozeniny. (West)

Reklama

Reklama