foto

Naidra Ayadi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jeûne d'été
Mon légionnaire
2019 Ce soir-là (TV film)
Puzzle (TV film)
2018 Que la nuit s'achève
2017 Sonar
2016 Il a déjà tes yeux
La bête curieuse (TV film)
Rappelle-toi (TV film)
2015 La Taularde
2014 Gazely
Prêt à tout
SMS
Une histoire banale
Vogue la Vie! (TV film)
2012 Voyage sans retour
2011 Polisse
2006 C'est arrivé dans l'escalier (TV film)
2005 Zim and Co.

TV seriály

2019 Zone Blanche (TV seriál)
Stín a kořist (S02E08)
Jako pes (S02E07)
Panna a mrtvola (S02E05)
další epizody (7)
2017 Héroïnes (TV seriál)
Paris etc. (TV seriál)
Amour toujours (S01E12)
La Course (S01E11)
Surprise ! (S01E10)
další epizody (12)
Zone Blanche (TV seriál)
Konec je teprve začátek (S01E08)
Tajemství za oknem (S01E07)
Temní hrdinové (S01E06)
další epizody (8)
2014 Trois fois Manon (TV seriál)
Trois (E03)
Deux (E02)
Un (E01)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Dokumentární

2020 Pygmalionnes

Režijní filmografie

Filmy

2018 Ma fille

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Ma fille

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky