foto

Zabou Breitman

  • nar. 30.10.1959 (59 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Box 27 (TV film)
Pan a paní Adelmanovi
2016 Arrête ton cinéma!
Až odejdu (TV film)
Baden Baden
Il a déjà tes yeux
2015 Je compte sur vous
Mezi přáteli
My tři, nebo nikdo
2014 24 jours
Belle comme la femme d'un autre
Diskont
2013 Le grand méchant loup
2012 Nepoužitelní
Střípky mého života
Upřímná přátelství
2011 Ministr
Titeuf
2010 Deli Dumrul - Kurtlar Kuşlar Aleminde
No et moi
Notre Dame des Barjots (TV film)
2009 Neberte to osobně
2008 Křížová palba
První den zbytku tvýho života
2007 Vérités assassines (TV film)
2005 Vůně dámy v černém
2004 Narko
2002 Un monde presque paisible
À L'abri des regards indiscrets
2001 Bécassine - Le trésor viking
Duettistes: Jeunes proies, Les (TV film)
Inconnue du Val-Perdu, L' (TV film)
Les duettistes: Le môme (TV film)
Se souvenir des belles choses
1999 Du bleu jusqu'en Amérique
Duettistes: Lisa et Simon, Les (TV film)
Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
Moje drahá polovička
Můj malý podnik
1998 Radostná událost (TV film)
Ça reste entre nous
1997 L'Homme idéal
Tenue correcte exigée
1996 Antoine (TV film)
Chassés-croisés (TV film)
1995 Charlotte et Léa (TV film)
1994 Velká dcera (TV film)
1993 Cuisine et dépendances
1992 588 rue paradis
Juste avant l'orage
Krize
Taupes-niveaux, Les (TV film)
1991 Blanval
Báječné časy
Crimes et jardins (TV film)
Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
Toujours seuls
1990 La Baule-les-Pins
Promotion canapé
1989 Moitié-moitié
À corps et à cris (TV film)
Čápi mají svojí hlavu
1988 Sueurs froides: La chute (TV film)
Travestie, La
1987 Beauf, Le
Dandin
Fucking Fernand
1986 Complexe du kangourou, Le
Suivez mon regard
États d'âme
1985 Billy Ze Kick
Diamant de Salisbury, Le (TV film)
Jedna nebo dvě ženy
1984 Gwendoline
1983 Operace Banzaj
1982 Eden
Elle voit des nains partout!
Večírek 2

TV seriály

2017 Paris etc. (TV seriál)
Amour toujours (S01E12)
La Course (S01E11)
Surprise ! (S01E10)
další epizody (12)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Love coach (S06E07)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
Tricher n'est pas jouer (S06E05)
další epizody (6)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1993 Mayrig (TV seriál)
1989 Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1983 Le lavabo (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)

Dokumentární

2008 Purpurová křídla, tajemství plameňáků - vyp.
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)
1984 Cinématon

TV pořady

2012 Le grand 8 (TV pořad)
2010 Le petit journal (TV pořad)
2009 Cinémas (TV pořad)
2008 La grande librairie (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Miloval jsem ji
2006 Muž jeho života

TV seriály

2017 Paris etc. (TV seriál)
Amour toujours (S01E12)
La Course (S01E11)
Surprise ! (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace