foto

David Fox

  • nar. 1941
    Swastika, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Water, The
2008 Spoliation
2007 The Altar Boy Gang (TV film)
2006 Rozhřešení (TV film)
Sněhový dort
That Beautiful Somewhere
2004 Napravitelné chyby (TV film)
2003 Akta Pentagon (TV film)
Dermott's Quest
Nejsmutnější hudba světa
2002 Charnel House, The
2001 Pro lásku k Olivii (TV film)
Žabí princ v New Yorku (TV film)
2000 2001: Vesmírná prda
Rats
Washed Up
1999 Indián
Smrt milionáře (TV film)
1998 Chlapec z džungle
Clutch
Conquest
Fence, The
Má země (TV film)
1997 Promise the Moon (TV film)
1996 Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
Zrádce
1995 When Night Is Falling
Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (TV film)
1994 The Circle Game
1993 Ordinary Magic
Rodinné fotografie (TV film)
1992 Windsorské paní (TV film)
1991 Baby on Board
1989 Top of His Head, The
1988 Palais Royale
Witchcraft
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
1986 Captive
1985 Cages
Domnělé sebevraždy (TV film)
Samuel Lount
1984 Paní Soffelová
1982 Boys and Girls
Joey (TV film)
1981 Mlčení severu
1980 Parallels

TV seriály

2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Sting of the Tail (S02E02)
2015 Orphan Black (TV seriál)
Newer Elements of Our Defense (S03E04)
2014 Remedy (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Smrt doktora Ogdena (S07E18)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Válečník (S02E07)
1993 Cadillacs and Dinosaurs (TV seriál)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Tintinova dobrodružství (TV seriál)
1976 Ada (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Devil's Horn
1988 Strangers in a Strange Land: The Adventures of a Canadian Film Crew in China

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace