foto

Allan A. Goldstein

  • nar. 19.3.1949 (69 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Král hadů (TV film)
2004 Ohnivá smršť
1998 Chlapec z džungle
1995 Síla paměti
1994 Touha smrti V

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zrádce
1994 Touha smrti V

Producentská filmografie

Filmy

2004 Dorian
1998 Stíny minulosti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace