foto

Peter Dvorsky

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Obžalovaná (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
1994 Doktor Mesmer
1993 Barbaři za branou (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
Šéf (TV film)
1989 Blackmailers Don't Shoot (TV film)
Milénium
1988 Dvojčata
Nezávazný sex?
Polibek
1986 A Deadly Business (TV film)
Jít míle (TV film)
Meč Gideonův (TV film)
1985 Bridge to Terabithia
Murder in Space (TV film)
Tak si jdi (TV film)
The Park Is Mine (TV film)
1984 Charlie Grant's War (TV film)
Matter of Sex, A (TV film)
1983 Mrtvá zóna
Videodrome

TV seriály

1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Empire, Inc. (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Dokumentární

2008 Radosť zo života (TV seriál)

TV pořady

2004 Anjeli strážni (TV pořad)
1988 Felixír (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace