foto

Peter Dvorsky

  • nar. 27.8.1948
  • zem. 2.3.2019 (70 let)
    Torotno, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Obžalovaná (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
1994 Doktor Mesmer
1993 Barbaři za branou (TV film)
1992 Detektiv Janek: Vraždy na trati č. 9 (TV film)
Šéf (TV film)
1989 Blackmailers Don't Shoot (TV film)
Milénium
1988 Dvojčata
Nezávazný sex?
Polibek
1986 A Deadly Business (TV film)
Jít míle (TV film)
Meč Gideonův (TV film)
1985 Bridge to Terabithia
Murder in Space (TV film)
Tak si jdi (TV film)
Vládce Central Parku (TV film)
1984 A Matter of Sex (TV film)
Charlie Grant's War (TV film)
1983 Mrtvá zóna
Videodrom

TV seriály

1986 Race for the Bomb (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Vyděrači nestřílejí (S02E01)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Empire, Inc. (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Dokumentární

2008 Radosť zo života (TV seriál)
1986 Nekonečná pieseň domoviny

Host

TV pořady

2004 Anjeli strážni (TV pořad)
1988 Felixír (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky