foto

Dan Zukovic

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Scammerhead
2004 Dark Arc
Perfektní skóre
2003 Agent Cody Banks
2000 The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
1999 Boy with the X-Ray Eyes, The
Feeling Called Glory, A
1998 Podezřelé chování
Spoiler
1997 American Hero
1996 Last Big Thing, The
1993 Puppet Master 4
1992 Eddie Presley
1989 Zabiják
1988 Death House
1983 Hanging Heart

TV seriály

2018 Akta X (TV seriál)
Počkat, cože? (S11E04)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Jáma (S03E08)
Norma Louise (S03E06)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
No Trout About It (S07E14)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Pilot (E01)
2003 Tarzan (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Somehow, Satan Got Behind Me (S02E21)
1996 Ochránce (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kouřící muž (S04E07)
1993 Vesmírní jezdci (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
1990 Sunset Beat (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1992 JFK: V zákulisí

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky