foto

Mark Rendall

  • nar. 21.10.1988 (31 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 No Good Deed (TV film)
2018 Stockholm
2017 Shimmer Lake
We Forgot to Break Up
2016 L'Histoire de l'Amour
Rozpolcené duše
2013 Algonquin
The Birder
2009 Můj milý, můj drahý
The Exploding Girl
Victoria Day
Year of the Carnivore
2007 30 dní dlouhá noc
Charlie Bartlett
Hedvábná cesta
2005 Medvědí přízrak (TV film)
2004 Arthur's Halloween
Hvězda
Kontrarozvědka
The Winning Season (TV film)
2003 Kočka paní Ashborové (TV film)
Stella
Upřímný dům (TV film)
2002 Dotyk divokých koní
Hledání zbloudilé duše (TV film)
Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Neuvěřitelný slon

TV seriály

2020 Dead Still (TV seriál)
2019 Departure (TV seriál)
End Game (E06)
Grounded (E05)
Sabotage (E04)
další epizody (6)
Břemeno pravdy (TV seriál)
The Rabbit Hole (S02E02)
2018 The Detail (TV seriál)
Bad Traffic (E07)
2017 Versailles (TV seriál)
Z krve a kamene (S02E10)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
další epizody (8)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Ďábel uvnitř (S10E10)
2014 Kurýr (TV seriál)
Nelítostný souboj (S02E12)
Trojkoruna (S02E11)
Pravda (S02E10)
další epizody (6)
2013 Hannibal (TV seriál)
Relevés (S01E12)
Trou Normand (S01E09)
Potage (S01E03)
2005 Jana a drak (TV seriál)
Time Warp Trio (TV seriál)
Wayside (TV seriál)
Zjevení (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Resurrection (S01E12)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Faint Hope (S01E07)
The Trials (S01E06)
Prions (S01E04)
další epizody (6)
2003 King (TV seriál)
Medvědí rodinka (TV seriál)
2001 Nekonečný příběh (TV seriál)
2000 Válka sousedů (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)