foto

Anna Vilppunen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Kill Anneli
2019 Risto Räppääjä ja pullistelija
2018 Kääntöpiste
Supermorče
Veljeni vartija
2017 Tom of Finland
2016 Květy zla
Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
Tappajan näköinen mies
2015 Lasikatto
Lovemilla
Porodní bába
2014 Mrzout
Nahoru dolů
2013 Lví srdce
Rölli ja kultainen avain
2012 Láska a jiné trable
Očista
2011 Hyvä päivä
Kam jsme kdysi šli
Viimeinen pisara
2010 Kazatel zla
Laponská odysea
Tatort - Tango für Borowski (TV film)
Äiti ei enää keilaa
2009 Pihalla
Zakázané ovoce
2008 Perintö
Sauna
Temné patro
2007 Colorado Avenue
2006 Placebo (TV film)
Věčný bojovník
2005 Caasha (TV film)

TV seriály

2020 Peacemaker (TV seriál)
Rauhan hinta (E10)
Vuoret ovat ainoat ystävämme (E09)
Uusi aika (E08)
další epizody (10)
Lelumesta (TV seriál)
Lentokapteeni (S02E04)
Ruutuaikapoliisi (S02E03)
Jalkapalloilija (S02E02)
další epizody (4)
2019 Lelumesta (TV seriál)
Vakooja (S01E10)
Puuhevonen (S01E09)
Presidentti (S01E08)
další epizody (10)
M/S Romantic (TV seriál)
Pimeyden ytimessä (E04)
Koirien yö (E03)
Meidän poikamme merellä (E02)
další epizody (4)
Ve stínu tajných služeb (TV seriál)
Volby (E10)
Návrat do Porkkaly (E09)
Poslední mise (E08)
další epizody (10)
2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2013 #lovemilla (TV seriál)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)

Dokumentární

2017 Kansalainen Turhapuro (TV seriál)
Tuntematon Uuno (E06)
Terve sielu terveessä ropassa (E05)
Presidentti ja vesisänkyjen koemakaaja (E04)
další epizody (6)

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky