foto

Tushka Bergen

  • nar. 13.10.1969 (50 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Horseplay
1999 Cesta do středu Země (TV film)
Invisible Child (TV film)
Višňový sad
1998 Culture
Hurrah
1997 Rošády lásky
1996 Turning April
1995 Hlasy ze zamčeného pokoje
Vražedný úmysl (TV film)
1994 Barcelona
1993 Swing Kids
1989 Právo silnějšího
1987 Place at the Coast, The
1986 Hector's Bunyip (TV film)
1985 Šílený Max a Dóm hromu

TV seriály

2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nic není, jak se zdá (S03E05)
2001 Frasier (TV seriál)
Pekelná muka dona Juana 2/2 (S09E02)
2000 Frasier (TV seriál)
Špatný syn (S08E03)
1999 Angel (TV seriál)
Kus po kuse (S01E04)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
1989 Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1988 Always Afternoon (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)