foto

Babou Ceesay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Show
2019 The Best of Enemies
2016 Křížová palba
Náš milovaný Damilola (TV film)
2015 Oko v oblacích
2014 71
2013 Half of a Yellow Sun
2011 Shirley (TV film)
Stolen (TV film)
2006 Izolace

TV seriály

2020 We Hunt Together (TV seriál)
2019 Dark Mon£y (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Into the Badlands (TV seriál)
Sedmička jde do boje (S03E16)
Rekviem za padlé (S03E15)
Prokletí rudého deště (S03E14)
další epizody (8)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Levhard se chytá oblak (S03E08)
Divoký kůň pohodil hřívou (S03E07)
Nářek černého větru (S03E06)
další epizody (7)
2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2014 Puppy Love (TV seriál)
2013 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
Zaměněná těla 1 (S07E03)
2012 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
2011 Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2009 Getting On (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Care (S01E01)
2008 Whistleblower (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky