foto

Charles Crichton

  • nar. 6.8.1910
    Wallasey, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.9.1999 (89 let)
    South Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Ryba jménem Wanda
1982 Cosmic Princess (TV film)
1976 Alien Attack (TV film)
Into Infinity (TV film)
1969 Light Entertainment Killers (TV film)
1965 Kdo jezdí na tygru
1964 Třetí tajemství
1960 The Boy Who Stole a Million
1959 Battle of the Sexes, The
Floods of Fear
1958 Law and Disorder
1957 Opusťte letadlo
1954 Love Lottery, The
The Divided Heart
1953 Titfieldská raketa
1952 Hunted
1951 Zlaté věže
1950 Dance Hall
1949 Train of Events
1948 Another Shore
Šest statečných
1947 Chyťte ho!
1945 Painted Boats
Přízraky noci
1944 V nouzi nejvyšší

TV seriály

1981 Smuggler (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Přílišná starost (S01E12)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Lambda Factor (S02E17)
A Matter of Balance (S02E15)
The Mark of Archanon (S02E07)
další epizody (8)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Earthbound (S01E14)
Matter of Life and Death (S01E13)
Guardian of Piri (S01E11)
další epizody (6)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Dokumentární

1984 More Bloody Meetings
1977 Unorganized Manager: Part One: Damnation, The
Unorganized Manager: Part Two: Salvation, The

Herecká filmografie

Dokumentární

1968 Tuesday's Documentary (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace