foto

David Rintoul

  • nar. 29.11.1948 (71 let)
    Aberdeen, Grampian, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Canuck Black
Ironclad 2: Battle for Blood
Křišťálová lebka (TV film)
Syn Boží
2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
2011 Můj týden s Marilyn
Železná lady
2010 Muž ve stínu
2008 Je tady někdo?
2007 Unrelated
2001 Hornblower II - Odplata (TV film)
Hornblower II - Vzpoura (TV film)
1981 Cherry Orchard, The (TV film)
The Member for Chelsea (TV film)
1976 The Hunchback of Notre Dame (TV film)
1975 Legend of the Werewolf

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Cri de Coeur (S03E10)
Měsíční prach (S03E07)
Tywysog Cymru (S03E06)
další epizody (8)
2016 In Plain Sight (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
2013 Bible (TV seriál)
2011 Injustice (TV seriál)
Silk (TV seriál)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Krvavé sedlo (S13E03)
2004 Prasátko Peppa (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
1999 The Big Knights (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada na zámku Styles (S03E01)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Smrt přichází tiše (S06E02)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Ladies in Charge (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1980 Pride and Prejudice (TV seriál)
1979 Mallens, The (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
1976 The Flight of the Heron (TV seriál)
1975 Five Red Herrings (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Pebble Mill (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2020 Velikonoční umění

Divadelní záznam

2018 Hamlet (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1989 The Late Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky