Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po Měsíci se procházejí první lidé. Princ Philip je nespokojený s tím, čeho v životě dosáhl, a tak začne hledat novou inspiraci. (Netflix)

Recenze (15)

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco předešlá epizoda se zaměřila na Charlese, tak tato na jeho otce a jeho krizi středního věku. Pilot, sledující let Apolla 11 na Měsíc, musel jistě pociťovat značný smutek a frustraci ze své pozice profesionálního manžela, jehož program se sestává z návštěv továrny na vlnu, výrobny zubních protéz a podobných vzrušujících míst... ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kríza stredného veku pripadá aj na stred série. Princ Filip dumá nad tým čo mu v živote chýba a vzhliada na kozmonautov ktorí triumfálne pristávajú na mesiac. Cez tv im radí ako majú pristávať a oni idú k víťazstvu napriek jeho radám z obývačky. A čo dosiahol on ako pilot, manžel, princ? Tu prichádza jedinečná príležitosť stretnúť sa s hrdinami a položiť im tie otázky o živote, na ktoré snáď títo mladíci už poznajú odpovede. Okrem iného miestny kňaz už uspáva čím ďalej tým viacerých a omladenie je viac než vítané. Nový kňaz je avšak akýsi otravný, veľmi nezaujal a ešte ma aj akési nároky. Filip naňho pozerá zhora a disuje jeho snahy, ktoré sú ale presne tým čo Filip hľadá. Záverečná verejná spoveď je ďalším pokladom tejto časti. Topka! ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl s Apollem 11 jsem ale fakt nečekala. Líbí se mi, že každou epizodu dají prostor někomu jinýmu, tentokrát mýmu oblíbenci - Philipovi. Je sice pěkně na hovno rodič, hlavně co se týká Charlese, ale je centrem každý scény, ve který se objeví. Skvěle se povedlo zachytit prozření, když se setkal s astronauty, a zjistil, že jsou úplně normální lidi, který můžou dostat rýmu, a naopak jeho práce jim přijde zajímavá. Skoro si díky týhle epizodě uvědomíte, že si máte vážit toho, co máte, protože sousedova tráva je vždycky zelenější. Nebo má větší říz... ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Hodnocení: krize středního věku jednoho anglickýho prince/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda která vypadá, že vyplňuje období, kdy se v UK vlastně nic moc zajímavého nestalo, ale jinde ve světě ano. Pro milovníky vesmíru to bude naprostá spokojenost. Pro fandy série a psychologie postav také. Protože ačkoliv se nejedná o zásadní rekonstrukci významné události dějin Anglie, dobytí Měsíce zanechává paletu emocí ve Phillipovi, který díky postavě atypického kněze rozdmýchává velmi zajímavé myšlenky, životní bilancování a filozofii jakým směrem se v životě vydat. Místy trochu vtipná, občas hořkosladká, určitě však část série která sem patří. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkoumání, sebepoznávání a sebereflexe. První polovina epizoda měla uspávací tempo, a zdálo se, že nezvolila vhodné uchopení příběhu o přistání na Měsíci. Jak se ale blížil závěr a přišli otázky o životních cílech a jejích plnění, víry, účelu, se v mých očích epizoda dokázala vykoupit. Přijde mi ale, že ve třetí sezóně se důležité milníky pouze dotknou a nepředstaví se jejich plný dopad a ukázka. Téma se jen tak lízne a upaluje se dal. Nemám pocit spojitosti, komplexnosti ve vyprávění. Pospíchá se dopředu a přitom k tomu není důvod. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama