Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro univerzitní studenty se svět skládá ze sexu, drog a nadupaných večírků. Svět Bickforda Shmecklera je plný filozofických úvah, hodnotné literatury a intelektuálních myšlenek. Středem vesmíru je pro něj jeho notes vlastních velkolepých nápadů. Ten mu z legrace ukradne jeho spolužačka, sladká blondýnka Sarah. Po přečtení se do něj bezhlavě zamiluje. Bickford nestojí o svůdné sexy krásky, chce jen zpět svou knihu. A tak musí s kámošema vymyslet nejlepší plán svého života... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na vejšce jsou i lidé, kteří nejsou krásní a úspěšní. Jsou tu i šedí nenápaní depresoři, kteří na sebe neupozorňují a proplouvají postranními uličkami. Hledají pevnou půdu pod nohama, pracně budují svůlj vlastní svět v němž se cítí alespoň trochu  v bezpečí. Bickford je taky takový, jelikož se vzpamatovává ze smrti matky při bouračce. Ale narazí na lidi, kteří ho z toho dostanou. No a o tom to vlastně celé je. Všichni jsou divní a je radost se na ně koukat. Já se nenudil a zvláštnost a podivnost tohohle snímku mne bavila a zaujala. Takže v klidu 75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je to komunistickej manifest hustejch myšlenek." I já bych chtěl napsat knihu, u které by dámy dostávaly spontánně orgasmus, či jako v tomto případě mozkasmus. A rozhodně bych si ji nenechal ukrást zhulenou kleptomankou Sárou, protože mi nápadně připomněla mou oblíbenou Olivii Wilde a tu bych bez podrobné osobní prohlídky z domu prostě nepustil. Navíc mne poměrně pobavily intelektuální žhavé nápady Bickforda Shmleckera, takže za mne jsou to bezproblémové tři hvězdy a kdyby Olivia zabalená toliko v tóze přišla orodovat za lepší hodnocení, tak by se s tím patrně dalo něco udělat. ()

Reklama

masw odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto filmu se sice tvůrci snaží natočit teenagerskou komedii jinak a nově. Ale bohužel tento film není ani vtipný a přidat do těchhle filmů inteligentní postavy? Sakra který teenager chce v komedii typu prciček slyšet chytrý kecy? Ten chce vidět prsa, srandu a nechutnosti a tady je rozhodně neuvidí. Ani John Cho to nezachrání. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Některé mozky by si měly ujasnit, pro jaké filmy se používá hodnocení odpad. Je mi smutno z toho, že má film tak nízké hodnocení. Pravdaže je trochu nedotažený a mohl jít filozoficky ještě dál, ale i tak byl plný zajímavých myšlenek. Já se u sledování bavil a narozdíl od jiných nechápavých přizdisráčů jsem rozpoznal i ty prvky komedie. Z filmu jsem měl mozgasmus a z Olivie Wilde orgasmus. No a Matthew Lillard zde konečně naplno uplatnil svůj magorský potenciál. "Everything is awesome. Fundamentally. " ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka,ktorá zahrňuje kopu múdrych kecov po kope!Komunistický manifest hustých myšlienok?aaaaaaaa..!Je to vážne hrozné.Ja osobne som sa na to díval len kvôli Olivii Wild!Neviem pochopiť,kde sa plodia takéto ho...!Jedna múdra rada na koniec-radšej nesledujte tento snímok,ani tá Olivia Wilde za to nestojí..! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama