foto

Frank DeKova

  • nar. 17.3.1910
    New York City, New York, USA
  • zem. 15.10.1981 (71 let)
    Sepulveda, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Hey Good Lookin'
1981 Americký pop
1978 Cat in the Cage
1975 Crossfire (TV film)
Johnny Firecloud
1974 Baby Needs a New Pair of Shoes
1973 Frasier, the Sensuous Lion
Rušná ulice
Slams, The
Šéf je mrtvý
1972 Mechanik zabiják
1970 The Wild Country
1967 Legend of the Boy and the Eagle, The
1965 Alibabův meč
Největší příběh všech dob
Those Calloways
1963 The Raiders
1962 Jdi za svým snem
1961 Atlantis, the Lost Continent
Portrait of a Mobster
1960 The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Jeden den muže mimo zákon
The Jayhawkers!
1958 Apache Territory
Bratři Karamazovi
Kovboj
Machine-Gun Kelly
Teenage Cave Man
1957 Appointment with a Shadow
Letící šíp
Ride Out for Revenge
1956 Desatero přikázání
Pillars of the Sky
Reprisal!
Santiago
The Lone Ranger
The White Squaw
1955 Doktorka ze Santa Fé
Muž z Laramie
Shack Out on 101
Zadrž ten úsvit
1954 Drum Beat
Passion
They Rode West
Údolí králů
1953 All the Brothers Were Valiant
Arrowhead
Dobyvatelé sedmi moří
Fighter Attack
King of the Khyber Rifles
Roucho
Split Second
The Desert Song
1952 Holiday for Sinners
Pony Soldier
Viva Zapata!
Vysoké nebe
1951 The Mob
Up Front

TV seriály

1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Hawkeye and the Last of the Mohicans (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Dick Tracy (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace