foto

Barbara Stuart

  • nar. 3.1.1930
    Paris, Illinois, USA
  • zem. 15.5.2011 (81 let)
    St. George, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Family Affair, A
2000 Damned If You Do
1994 Pterodactyl Woman from Beverly Hills
1984 Pánská jízda
1980 Připoutejte se, prosím!
1979 Dreamer
1978 Leave Yesterday Behind (TV film)
1977 Have I Got a Christmas for You (TV film)
Mason (TV film)
1974 Doctor Dan (TV film)
1968 Bojovníci s peklem
1961 Marines, Let's Go
1958 Hlubiny

TV seriály

2006 Huff (TV seriál)
Poslední porce tmavého masa (S02E06)
Sladká svoboda (S02E04)
2005 Huff (TV seriál)
Správný doktor (S01E10)
Vánoce na draka (S01E09)
2004 Huff (TV seriál)
Rtěnka na slipech (S01E03)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 Thunder Alley (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
1990 Tom a Jerry (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 Downtown (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1976 McLean Stevenson Show, The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Queen and I, The (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Thing About Machines (S02E04)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The George Burns Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 The Great Gildersleeve (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

TV pořady

1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace