foto

Lisa Lu

  • nar. 19.1.1927 (91 let)
    Peking, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Xiao wan yi
2012 Nebezpečné známosti
2010 Odnikud někam
Tuan yuan
2009 2012
2008 Dim Sum Funeral
2007 Neviditelný cíl
Touha, opatrnost
2006 Yi ma de hou xian dai sheng huo
2004 Mei ren yi jiu
2002 Tomato and Eggs
2000 Chuang gui ni zhi xie guang zhi zai
1998 Blindness
1994 Zbožňuju trable
1993 Klub šťastných žen
You Seng
1990 Hirošima: město popela (TV film)
1989 Zui hou de gui zu
1987 Harry's Hong Kong (TV film)
Poslední císař
1986 Tai-Pan
1982 Don't Cry, It's Only Thunder
Hammett
1979 Svatý Jack
1977 Ďábelské sémě
1976 Xing yu
Ying tai qi xue
1975 Qing guo qing cheng
1973 Terror in the Wax Museum
1972 Shi si nu ying hao
1968 Dong fu ren
1962 Rider on a Dead Horse
Womanhunt
1961 Křivák
1960 Mountain Road, The
1958 Hakudža den

TV seriály

2001 Tick, The (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1988 Panský dům (TV seriál)
1974 Firehouse (TV seriál)
1972 Anna and the King (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2007 Hollywood Chinese
1994 China: Beyond the Clouds (TV film) - vyp.
1982 Sewing Woman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace