foto

Dieter Borsche

  • nar. 25.10.1909
    Hanover, Německá říše
  • zem. 5.8.1982 (72 let)
    Norimberk, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Kinderseele (TV film)
1977 Kinderseele (TV film)
1974 Letzten Tage von Gomorrha, Die (TV film)
1973 Immobilien (TV film)
1972 Das Geheimnis der alten Mamsell (TV film)
Hoopers letzte Jagd (TV film)
Max Hölz. Ein deutsches Lehrstück (TV film)
1971 Besuch auf einem kleinen Planeten (TV film)
Besuch der Tochter (TV film)
Miks Bumbullis (TV film)
1970 Das Haus Lunjowo (TV film)
Der Pfarrer von St. Pauli
General Oster - Verräter oder Patriot? (TV film)
Krebsstation (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
Täter auf der Spur - Puppen reden nicht, Dem (TV film)
1968 Berliner Antigone (TV film)
Der Arzt von St. Pauli
Der Reformator (TV film)
Der Senator (TV film)
Lady Hamiltonová
Madame Caillaux (TV film)
Nur ein Cello (TV film)
1967 Hugenberg - Gegen die Republik (TV film)
In Sachen Erzberger gegen Helfferich (TV film)
Viele heißen Kain (TV film)
Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Arzt stellt fest..., Der
Der Vogel läßt das Singen nicht (TV film)
Der Zauberer Gottes (TV film)
Lächeln der Gioconda, Das (TV film)
1965 Divokým Kurdistánem
Doktor Murkes gesammelte Nachrufe (TV film)
Requiem für eine Nonne (TV film)
Schwedische Jungfrau, Die
V říši Stříbrného lva
1964 Das Phantom von Soho
Doktor Murkes gesammeltes Schweigen (TV film)
Frauenarzt klagt an, Ein
Zlatokopové z Arkansasu
Žut
1963 Das Feuerschiff
Der Henker von London
Der schwarze Abt
Scotland Yard jagt Dr. Mabuse
1962 Die Glücklichen Jahre der Thorwalds
Kleinen Füchse, Die (TV film)
Muss i denn zum Städtele hinaus
Rote Rausch, Der
The Brain
1961 Mrtvé oči Londýna
1960 Das hab ich in Paris gelernt
Ein Thron für Christine
Gaslicht (TV film)
Sabine und die hundert Männer
1959 Affäre Dreyfus (divadelní záznam)
O Wildnis (TV film)
1958 A Time to Love and a Time to Die
Die Beklagte (TV film)
U47 - Kapitänleutnant Prien
Zwei Herzen im Mai
1957 Königin Luise
Nachts im grünen Kakadu
Rot ist die Liebe
1956 Wenn wir alle Engel wären
1955 Die Barrings
Escale à Orly
Ich war ein häßliches Mädchen
San Salvatore
1954 Ali - Baba a 40 loupežníků
Le guérisseur
1953 Der Kaplan von San Lorenzo
Fanfaren der Ehe
Königliche Hoheit
Muß man sich gleich scheiden lassen?
1952 Herz der Welt
Vater braucht eine Frau
Velké pokušení
1951 Dr. Holl - Die Geschichte einer großen Liebe
Fanfaren der Liebe
Sündige Grenze
1950 Der fallende Stern
Es kommt ein Tag
1949 Nachtwache
1941 Jungens
1939 Milenka
Tchyně má vždycky pravdu
1938 Legenda lásky
Wie einst im Mai
1935 Alles weg'n dem Hund

TV seriály

1981 Âge d'or, L' (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)
Die Powenzbande (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
1962 Halstuch, Das (TV seriál)

Dokumentární

2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.
1953 Das Künstlerporträt (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1957 Die Gangster von Valence (TV film)
1956 Der Fächer (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1957 Die Gangster von Valence (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace