foto

Věra Flaková

  • nar. 22.2.1956 (62 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Šejdrem (TV film)
1995 Jak chutná smrt
1994 Díky za každé nové ráno
1993 Peklo v řetězech II
1991 Někde je možná hezky
Vyžilý Boudník
1989 Vrať se do hrobu!
Zvířata ve městě
1979 Rozumnost (studentský film)

TV seriály

2018 Kadeřnictví (TV seriál)
2016 Na vodě (TV seriál)
Silvestr (E13)
Utopená (E06)
Na suchu (E05)
další epizody (5)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Plány a pikle (S03E04)
Comeback (S03E03)
2009 Comeback (TV seriál)
Jmenuje se Dagmar! (S01E17)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Simonina volba (S01E14)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1993 Česká soda (TV seriál)

Dokumentární

2018 Na vlastní nohy (TV seriál)
Dokonalý svět (E07)
Honba za klenotem džungle (E05)
Kletba nefritového draka (E03)
další epizody (4)
2015 Trilobit Beroun 2014 (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Václava Malého (S11E09)
2012 Národní klenoty (TV seriál)
Vila Tugendhat - srdce z onyxu (S01E11)
Třebíč - jedinečnost mnohosti (S01E10)
Litomyšl - krvavý román (S01E09)
další epizody (7)
2011 Ohře s Vladimírem Čechem (TV seriál)
Zapomenutá řeka (E03)
Zralá řeka (E02)
Mladá řeka (E01)
2008 Kus dřeva ze stromu (TV seriál)
Líska a další málo používané listnáče (E25)
Tis a málo používané jehličnany (E24)
Švestka (E23)
další epizody (25)
2006 Bílá místa (TV seriál)
2003 Paměť stromů (TV seriál)
Stromy s "nej" (E15)
Stromy pohádek a tajemných sil (E14)
Nejen duby, buky, lípy (E13)
další epizody (15)

TV pořady

2017 Kočka není pes (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace