foto

Marta Gogálová

  • nar. 11.3.1939 (80 let)
    Topoľčany, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Normálny cvok (TV film)
1990 Celý deň obchádzam panelák (TV film)
Čo dievčatká nevedia (TV film)
1989 Nádej má farbu belasú (TV film)
Ráno ako pes (TV film)
Venček pre starého otca (TV film)
1988 Svet môj, mám ťa rád (TV film)
Tokamak (TV film)
1987 Zákon rodu (TV film)
Zásnuby (TV film)
1986 Riaditeľ (TV film)
Rozlúčka s Máriou (TV film)
Ďakujem Vám za láskavosť (TV film)
1985 Mladší brat (TV film)
1984 Decko v dome (TV film)
Dom pod morušou (TV film)
Drahý strýčko (TV film)
1983 Staromódna komédia (TV film)
Útek proti svojej vôli (TV film)
1981 Obyčajné rozmery (TV film)
Pohľad do zrkadla (TV film)
1979 Eugen Onegin (TV film)
Priateľstvo (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
1978 Horúci dych (TV film)
Portrét chlapca (TV film)
Putička Li (TV film)
Rozvedená (TV film)
Srdce (TV film)
Zoči voči láske (TV film)
1977 Dravý prúd (TV film)
Konečná stanica (TV film)
Láska sesterská (TV film)
Medvedík pre bračeka (TV film)
1976 Anjel prichádza oknom (TV film)
Odviata ako dym (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
1975 Hodina úsvitu (TV film)
Minúta rozhodnutia (TV film)
1974 Dva životy (TV film)
Mňa nemusíš ľutovať (TV film)
Viktória Régia (TV film)
Vymenená Beta (TV film)
1973 Andrea (TV film)
Za frontom (TV film)

TV seriály

1985 Materské znamienko (TV seriál)
Bratia (E07)
Záhradná slávnosť (E06)
Veľká voda (E05)
další epizody (7)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)

TV pořady

1979 Deň koláčový (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Za mestskými múrmi: Spravodlivosť (TV film)
1993 Muzikál
1992 Od rána do úsvitu (TV film)
1981 Crainquebille (TV film)
Nedokončená partia (TV film)
1971 Priehrštie vzdychov (TV film)

TV seriály

1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Dokumentární

1967 Rok na dedine (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Dom pod morušou (TV film)
1983 Staromódna komédia (TV film)
1979 Eugen Onegin (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace