foto

Ivo Gogál

  • nar. 11.1.1959 (58 let)
    Zvolen, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ivo Gogál sa narodil v roku 1959 vo Zvolene, Jánovi a Marte Gogálovcom. Vyštudoval herectvo na VŠMU a svoj debut absolvoval ako šesťročný na javisku vo Zvolene v hre Strakonický dudák. Jeho prvé filmy boli Maroško a Sladký čas Kilimagdory, ktoré natočil v desiatich rokoch. Hneď po skončení štúdia nastúpil do SND, kde stvárnil niekoľko desiatok postáv. Účinkoval v úspešných muzikáloch Hamlet, Krysař a Cigáni idú do neba.
Vo svojej kariére stvárnil aj mnoho filmových či seriálových postáv. Dlhé roky a aj v súčasnosti sa venuje dabingu, kde uplatňuje svoj hlboký charakteristický hlas. Najnovšie sa objavoval v seriáli zo slovenskej produkcie s názvom Priateľky, kde stvárnil talianskeho suseda Vincenta. Aktuálne sa vo väčšej miere venuje podnikaniu. Je druhýkrát ženatý. Žije v Bratislave a má štyri deti.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stopy života - Ašský chlapec (TV film)
2013 Jáma (studentský film)
Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
2011 Dušičky seniorov (TV film)
2010 Aj kone sa hrajú (TV film)
2009 Dôverní nepriatelia (TV film)
2003 Oběti: Jiný člověk (TV film)
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
1999 O ľuďoch a čarodejníkoch (TV film)
1998 Ja nič neviem (TV film)
Knieža (TV film)
Rivers of Babylon
1997 Blúznenie srdca a rozumu (TV film)
Nech hodí kameňom (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
Lea
Matúš (TV film)
Normálny cvok (TV film)
Starožitné zrkadlo (TV film)
1995 Z môjho denníka (TV film)
1993 Dobrou chuť (TV film)
Hvížďal (TV film)
Mátohy rárohaté (TV film)
Tisíci džbán (TV film)
1992 Klinec (TV film)
Most (TV film)
Putá osudu (TV film)
Starec a cár (TV film)
1991 Čerti nespia (TV film)
Rošáda (TV film)
Ružová Anička (TV film)
Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Ako som plával ku kráľovnej severu (TV film)
Celý deň obchádzam panelák (TV film)
Dávajte si pozor!
Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
Rozmar starej dámy (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Biele obdobie sucha (TV film)
Núraddín Ali a Anísaldžalísa (TV film)
Reverend (TV film)
Tanec nad plačom (TV film)
1988 Marhuľový lekvár (TV film)
Parazit (TV film)
Prípad poručíka Seeborna (TV film)
Synovec strýkom (TV film)
Tokamak (TV film)
1987 Gottšalk (TV film)
Henrich IV. (divadelní záznam)
Južná pošta
Koník z ebenu (TV film)
Lakomec (divadelní záznam)
Matej Bel z Očovej (TV film)
O živé vodě (TV film)
Páni Glembayovci (divadelní záznam)
Predohra (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Cena odvahy
Eygletiérovci (TV film)
Hriech (TV film)
Chlapec do náručia (TV film)
Nepokojný mier (TV film)
Počúvaj tú melódiu (TV film)
Pohyb (TV film)
Výnosné miesto (divadelní záznam)
1985 Ako sa husár učiteľom stal (TV film)
Ďakujem ti za láskavosť (TV film)
Deti (TV film)
Kým rieky vyschnú (TV film)
Mladší brat (TV film)
1984 Múdra princezná (TV film)
Všechno nebo nic
1983 Hasičský plášť (TV film)
Kováčova múdrosť
Zuzana Vojířová (TV film)
1982 Dedičstvo (TV film)
Hrnčiarsky bál (TV film)
Kouzelné dobrodružství
1981 Macbeth (TV film)
Mojmír II. (TV film)
Obyčajné rozmery (TV film)
1980 Dnes z tretej strany (TV film)
Hodiny
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
1979 Mandarínka a Sokrates (TV film)
Žiadne veľké slová (TV film)
1978 Horúci dych (TV film)
Posledná fáza zatmenia (TV film)
Putička Li (TV film)
1977 Dravý prúd (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Dvakrát do tej istej rieky (TV film)
1971 "... Aj vtedy rozkvitli kvety"
Priehrštie vzdychov (TV film)
1968 Maroško (TV film)
Sladký čas Kalimagdory
1967 Mister Scrooge (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (E04)
Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (E04)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Nový ředitel (S02E09)
Už tě nechci vidět (S02E05)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
Pražák (S01E01)
Horná Dolná (TV seriál)
2014 Doktori (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
Policajti z centra (TV seriál)
Časová tíseň (E04)
Rodinné prípady (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Odsouzené (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)
Kamenné labute (E05)
Okná dokorán (TV seriál)
1984 Tajomný ostrov (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Dokumentární

2015 Po stopách Martina Luthera (TV film) - vyp.
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2009 Osobnosti a udalosti (TV seriál)
2008 Storočie hokeja - vyp.
Vodou tvorená, suchom morená (TV film) - vyp.
1997 Za tajomstvom spevov veľkomoravských (TV film)

TV pořady

2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
2006 Hviezdy na ľade (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace