foto

Ján Mildner

  • nar. 6.8.1921
    Čadca, Slovensko, Československo
  • zem. 4.4.2000 (78 let)
    Žilina, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 ...kone na betóne
1994 Akumulátor 1
Díky za každé nové ráno
1993 Eros a Psyché (TV film)
1991 Skús ma objať (TV film)
1989 V meste plnom dáždnikov
1988 Chlapček vrabček
Nebojsa
Vianoce Adama Boronču (TV film)
1987 Mahulena, zlatá panna
1986 Nepokojný mier (TV film)
1985 Tretí šarkan
1984 Návrat Jána Petru
1983 Kozubovci (TV film)
Mŕtvi učia živých
Tisícročná včela
Zbohom, sladké driemoty
1982 Na konci diaľnice
Pásla kone na betóne
Smrt pana Goluži
1981 Mojmír II. (TV film)
Noční jezdci
Otec
1980 Hordubal
Najatý klaun (TV film)
Návrat kráľovho muža (TV film)
Živá voda
1978 Dievča z jazera
Nie
Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Vítězný lid
1976 Desať percent nádeje
1975 Brána k domovu (TV film)
Tetované časom
1974 Cesta ženy
Studené podnebie (TV film)
1972 Ďaleko je do neba
Letokruhy
1970 Naši pred bránami
1968 Stopy na Sitne
Tři dcery
Výšiny (TV film)
1967 Drak se vrací
1961 Predjarie
1960 Jerguš Lapin
1958 V hodine dvanástej

TV seriály

1991 Štúrovci (TV seriál)
1988 Rodáci (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Augustové dni (E05)
V skrytom bode varu (E04)
Vel'ký projekt (E03)
další epizody (4)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
Mamičkin najkrajší (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace