foto

Zbigniew Stryj

  • nar. 2.1.1968 (52 let)
    Zabrze, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sługi wojny
2017 Amok
Gwiazdy
Konvoj
2016 Prostý příběh o vraždě
Sługi boże
2015 Karbala
2014 Jack Strong
Swiadek
2012 Dopraváci
Yuma
2011 Lynč
2009 Generál Nil
2008 Drzazgi
2007 Benek
2006 Co słonko widziało
Kryminalni. misja slaska (TV film)
1994 Goracy czwartek (TV film)

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Miłość na zakręcie (TV seriál)
2018 1983 (TV seriál)
Zpět (E02)
Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (8)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Znaky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2017 Lekarze na start (TV seriál)
W rytmie serca (TV seriál)
Skarby Kazimierza (S01E10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Opętanie (S09E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Smażalnia (S18E11)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Trzecie jest przerażenie (E11)
Samobójstwo synchroniczne (E10)
další epizody (12)
Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (7)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (5)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wesele (S11E12)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Pogrzebana żywcem (S04E03)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Oświadczyny (S04E08)
Znak Rosenfarba (S04E07)
Nowy świadek (S04E06)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2008 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Glina (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky