foto

Zbigniew Stryj

  • nar. 2.1.1968 (50 let)
    Zabrze, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amok
Gwiazdy
Konvoj
2016 Prostý příběh o vraždě
Sługi boże
2015 Karbala
2014 Jack Strong
2012 Dopraváci
Yuma
2011 Lynč
2009 Generál Nil
2008 Drzazgi
2007 Benek
2006 Co słonko widziało
Kryminalni. misja slaska (TV film)
1994 Goracy czwartek (TV film)

TV seriály

2017 W rytmie serca (TV seriál)
2015 Strażacy (TV seriál)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace