foto

Radosław Pazura

  • nar. 7.5.1969 (51 let)
    Tomaszow Mazowiecki, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Trójkat Bermudzki (TV film)
2019 Cena (TV film)
Dzień gniewu (TV film)
Wieczernik (TV film)
2018 Prymas Hlond (TV film)
2016 Bůh v Krakově
Malý Jakub
2013 Sęp
2010 Weekend
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
2007 Ranczo Wilkowyje
2005 Karol (TV film)
2002 Sfora: Bez litości
2001 100 minut prázdnin (TV film)
Gulczas, a jak myślisz?
2000 Chlapi nepláčou
Moja Angelika
1998 Demony wojny wg Goi
1997 Nocne graffiti
1995 Awantura o Basię
Nic směšného
Tabatière de l'empereur, La (TV film)
Velký týden
1994 Oczy niebieskie
Psy 2. Ostatnia krew
1993 Pozegnanie z Maria
Szwadron
1992 1968. Szczesliwego Nowego Roku
Enak

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Każdy z nas cierpi (S06E03)
Mama (S06E02)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
další epizody (9)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S12E10)
Episode 2 (S12E02)
Episode 12 (S11E12)
další epizody (10)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
To ty (S04E10)
další epizody (18)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 9 (S10E09)
další epizody (14)
2014 Zločin (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Siostrzeniec (S11E02)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Podglądacz (S04E05)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Wszystko przed nami (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
2011 Linia życia (TV seriál)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Nowe życie (E14)
Fałszywy tata (E13)
Ucieczka (E12)
další epizody (14)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Róża (S01E05)
2007 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (13)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2006 Niania (TV seriál)
To jest napad (S03E10)
2005 Okazja (TV seriál)
Mafijne porachunki (E02)
Rolna 46 (E01)
Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Dziewczyna z agencji (S03E05)
2004 Całkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Narodziny (E17)
Swaty (E15)
Casting na szwaczkę (E13)
další epizody (10)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Wieczór kawalerski (S01E03)
Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Odmienna orientacja (S02E02)
Daleko od noszy (TV seriál)
Tajemnicze zniknięcie (S02E08)
Fala zbrodni (TV seriál)
Ostateczne rozwiązanie (S02E14)
Wojna (S02E13)
Żywy towar (S02E12)
další epizody (21)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Niespodziewany przyjaciel (S06E36)
Oskarżony (S06E35)
Życie przez sen (S06E34)
další epizody (5)
2003 Defekt (TV seriál)
Fala zbrodni (TV seriál)
Przełom (S01E07)
Hydra (S01E06)
Natura (S01E05)
další epizody (7)
Rodzinka (TV seriál)
Zabójcza perswazja (E16)
Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Impas (S05E39)
Krępujące dolegliwości (S05E30)
2002 Sfora (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Nie tylko dla dorosłych (E26)
Żona Salcesona - część 2 (E12)
Żona Salcesona - część 1 (E11)
další epizody (6)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Wzorowy obywatel (S03E08)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Mistrzowie bilarda (E35)
1997 Pokój 107 (TV seriál)
Z pianką czy bez (TV seriál)
Zaklęta (TV seriál)
1996 Místo činu (TV seriál)
Die Reise in den Tod (S01E349)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky