foto

Jan Růžička

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Hmyz
2010 Přežít svůj život
2006 Coming Soon
2001 Okénka

Dokumentární

2006 V šeru ticha (TV film)
1996 Co dělat?
1991 Zavěšený most přes Jordán v Táboře

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace