foto

Jean-Michel Noirey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Meurtres à l'île de Ré (TV film)
2014 Moje léto v Provence
2012 Ma bonne étoile
2011 Gérald K. Gérald (TV film)
Les fraises des bois
2010 El baile de San Juan
Gardiens de l'ordre
Odsun
Pigeon, Le (TV film)
2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
Murphyho zákon maximálních průšvihů
2007 Piano oublié, Le (TV film)
Symbol smrti
2006 Mes parents chéris (TV film)
Posedlé tancem
2005 Allons petits enfants (TV film)
La bonne copine (TV film)
Ma meilleure amie (TV film)
Petite Chartreuse, La
2004 Amants du bagne, Les (TV film)
2003 Drž hubu!
L'Outremangeur
L'affaire Martial (TV film)
Vie érotique de la grenouille, La (TV film)
Ženy mají pravdu (TV film)
2002 Bord de mer
Division d'honneur (TV film)
Vu à la télé (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Impasse du cachalot, L' (TV film)
2000 Confort moderne
Passage interdit (TV film)
1999 Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
1998 HLA identique
La famille Sapajou - le retour (TV film)
1997 Harcelée (TV film)
Udavač
1996 Passage à l'acte
1995 Autoreverse
Parents à mi-temps (TV film)
1993 Cukr, káva, limonáda
Une image de trop (TV film)
1992 Betty
1988 Mon ami le traître
Ženská záležitost
1986 Deux enfoirés à Saint-Tropez
1985 Moi vouloir toi
1984 Lucienne et le boucher (TV film)
1983 Les tilleuls de Lautenbach (TV film)
Traversée de l'Islande, La (TV film)
1980 T'inquiète pas, ça se soigne

TV seriály

2018 Caïn (TV seriál)
Une histoire de famille (S06E08)
2016 Nina (TV seriál)
Deuxième Chance (S02E02)
2014 Disparus (TV seriál)
2013 Détectives (TV seriál)
Meurtres à... (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Tarif de nuit (S07E09)
2011 Famille d'accueil (TV seriál)
Nage libre (S10E04)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2006 Fête de famille (TV seriál)
Les tricheurs (TV seriál)
2004 Žena zákona (TV seriál)
Complicité de viol (S09E04)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
Sandra et les siens (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Deux justiciers dans la ville (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Hogyan alakul a művész (E03)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace