foto

Milan Polášek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Ruská zavařenina (divadelní záznam)
2005 Každý den karneval (TV film)
2003 Kobova garáž (TV film)
Útěky (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
1999 Spirála nenávisti (TV film)
1998 Císař a tambor
1997 Travis (TV film)
1996 O sirotkovi z Radhoště (TV film)

TV seriály

1995 Historky od krbu (TV seriál)
Postup (S01E08)
Časem vrah, vrahem čas (S01E07)
Já vás chápu, pane prezidente (S01E06)
1994 Historky od krbu (TV seriál)
Cesta (S01E05)
Tak dělejte něco! (S01E04)
Sestry B. (S01E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2017 České zázraky (TV seriál)
Kde pramení Velká řeka (E07)
Most mezi životem a smrtí (E06)
Profesor naděje (E04)
Klenoty naší krajiny (TV seriál)
Brdy (S03E05)
2016 Televise, která měla nebýt (TV film)
Rozsudek (TV seriál)
Bunda (S02E14)
Lékařka (S02E13)
Mezi námi muzikanty (S02E12)
další epizody (11)
2015 Klenoty naší krajiny (TV seriál)
Křivoklátsko (S01E01)
Moje soukromá válka (TV seriál)
Bez korupce (E16)
Bojovnice z ghetta (E13)
Requiem za nádraží (E12)
další epizody (6)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Vraždící babička (S01E20)
ON a jeho ženy (S01E19)
Vraždil ze zoufalství (S01E18)
další epizody (17)
2012 Divočina bez hranic (TV seriál)
Aggteleki Nemzeti Park (E09)
Užanskij nacionalnij prirodnij park (E08)
Bieszczadzki Park Narodowy (E07)
další epizody (6)
2011 Návraty k divočině (TV seriál)
Muráňská planina (E07)
Národní park České Švýcarsko (E02)
2010 ROM_ID (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
Náš venkov Jistebničtí rybníkáři (TV film)
Ta naše povaha česká: Češi v obnažení (TV film)
2008 Kdyby... (TV film)
2006 Jarek a Amadeus (TV film)
2003 Habermannův mlýn (TV film)
Markýz Gero - postrach slezského lidu (TV film)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Herec Karel Höger (S01E20)
1994 Hypnotizérova nevěsta (TV film)
1993 Ve stínu Hory duchů (TV film)

TV pořady

2010 Po stopách třetího odboje (TV pořad)
2000 Pod pokličkou (TV pořad)
1999 Salón Cimrman (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace