foto

Oliver Bokelberg

  • nar. 21.12.1964 (53 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Thunderballs (TV film)
Win Win
2010 Exmanželka za odměnu
2009 O smyslu života
Operating Instructions (TV film)
2007 Nezvaný host
Temná hmota
2006 Kámoš
Mstitel (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
2005 Loggerheads
Strangers with Candy
Was Sie schon immer über Singles wissen wollten (TV film)
World of Trouble (TV film)
2003 Jetzt erst recht (TV film)
Přednosta
2002 Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
2001 Paulas Schuld (TV film)
The Next Big Thing
2000 Heimkehr der Jäger
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
1999 Citizen, The
1998 Vůle přežít
1997 Do posledního dechu
Long Time Since
1996 Charms Zwischenfälle
1990 Licensed Liberty, A

TV seriály

2018 Station 19 (TV seriál)
No Recovery (S02E01)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
White Hats Off (S02E01)
Grant: For the People (S01E07)
další epizody (9)
2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
2009 Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vize zločinu (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)

Dokumentární

1998 Beautopia

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Skandál (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E05)
A Stomach for Blood (S06E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace